Medlemsskap Scandinavian Hammers

 

Det ble innført et nytt system for innbetaling av medlemskontigent til Scandinavian Hammers tidligere i år, via et medlemssystem på nettsiden www.scandinavianhammers.com

Dette systemet gjør at det enkelt å bli medlem, fornye medlemsskap eller avslutte medlemsskap.

Dette systemet har nå vært aktivt siste månedene, og det har fungert bra føler vi. Vi importerte inn alle registrerte medlemmer, og alle med betalinger siste 12 mnd ble lagt inn med siste registrerte betalingsdato, slik at den betalingen gjaldt for 12 mnd fremover.

Det er bare å logge inn ved hjelp av den epost eller brukernavn du har brukt hos oss. Om du ikke har passord, så velg link til til glemt passord. Finnes ikke bruker, så kan du registrere deg, og opprette ny bruker. Eller sende mail til webmaster@scandinavianhammers.com for å finne brukernavn.

Når du har logget inn, så kan du se status på medlemsskapet ditt her:

Dersom det kommer en melding ‘your membership is not active’, så er det over 12 mnd siden siste betaling, og du må fornye for å fortsette som medlem i Scandinavian Hammers:

Da er det bare å trykke på ‘renew now’ , og du videresendes til betalingssiden. På betalingssiden kan du også legge til familiemedlemskap om du har flere i familien som skal være medlem, og du vil få en verdikode som familiemedlemmet kan bruke når dei registrerer et familiemedlemsskap, så får dei også tilgang til facebook gruppe, nyhetssaker osv. 

Om noen trenger hjelp, så ta kontakt på mail, så hjelper jeg gjerne.

Det er mange som sikkert savner å få giro i posten eller på epost, men i utgangspunktet håper vi det skal gå bra med innbetaling via nettsiden.

Dersom du har problem med å bruke denne løsningen, så kan vi ordne giro eller betalingsinfo via bank for dei som føler dei helst vil betale medlemsskapet sitt slik. Dette må dere gi beskjed til oss snarest om det er behov.

Til slutt vil jeg absolutt anbefale at dere logger inn, da dere da også får tilgang til artikler kun tilgjengelig for innloggede medlemmer.

 

MVH
Remy Kongsvoll
Scandinavian Hammers
webmaster@scandinavianhammers.com

Legg igjen en kommentar