Moyes tar grep

Bilderesultat for David Moyes & Stuart Pearce

David Moyes gjør umiddelbare grep på treningsfeltet 

Det ryktes om knalltøffe treningsøkter de to første dagene med David Moyes som ny manager i West Ham. I sin første pressekonferanse etter ansettelsen er han også tydelig på at den som ikke løper og yter maks innsats på trening og kamp vil ikke få spille. Slike utsagn er selvsagt som musikk i ørene til fansen og selvom mange av spillerne er avgårde på landslagsoppdrag er det en veldig nyttig periode for Moyes hvor han nå blir så godt kjent med de «hjemmeværende» spillerne som mulig.

I tillegg til å trene fysikk understreker Moyes at det i første omgang blir fokusert på den defensive delen av spillet og at det må være på plass for at det også skal fungere offensivt. Dette høres veldig fornuftig ut, spesielt med tanke på at West Ham har sluppet inn flest mål av samtlige lag i Premier League.

Det er i tillegg ting som tyder på at den tidligere storspilleren Stuart Pearce vil bli en del av trenerapparatet til West Ham. Pearce hadde som mange husker også en periode som spiller i klubben. Moyes bekrefter at de er i samtaler med Pearce. Som trener har Pearce en periode i Manchester City fra 2005 til 2007 og deretter var han sjef for Englands U21 landslag hvor han blant annet førte unggutta til EM-finalen i 2009. Han var også manager i Nottingham Forest uten særlig suksess i 2014/2015.

Det er spennende tider i møte for oss som følger West Ham tett. Forhåpentligvis får Moyes resultater umiddelbart når ligakampene starter opp igjen neste helg. West Ham møter forøvrig Watford til en vanskelig bortekamp søndag 19. november.

Legg igjen en kommentar