NK Domžale møter West Ham i Uefa Europa League

NK Domžale kom inn i 1 runde i Europaligakvalifiseringen. Lusitanos var motstander. Domžale vant begge kampene mot Lusitanos, og kvalifiserte seg enkelt til 2 runde. I 2 runde møtte dei Shakhtsyor Salihorsk. Første kampen var borte, og den kampen endte uavgjort 1-1. Returkampen vant Domžale 2-1, og med dette så er dermed den Slovenske klubben klar for 3 runde mot oss.

I Slovenia startet ligaen 16 Juli, og Domžale startet med seier mot fjorårets vinnere i 2 divisjon i Slovenia, Radomlje. Det er ny runde i den Slovenske ligaen SNL denne helgen. Dette betyr at West Ham møter et lag som har fått startet ny sesong, og fått noen viktige kamper i laget før dette møtet.

 

[content_band bg_color="#2DAFE5" border="all"] 
[container] [custom_headline style="margin: 0;" type="center" level="h5" 
looks_like="h4" accent="true"]Domžale er ranket som nr 316 av Uefa, 
mens West Ham er nr 116.[/custom_headline] [/container] [/content_band]

West Ham er på sin side midt i sesongoppkjøringen, og har fortsatt ikke fått komme skikkelig igang ennå. Det er spilt flere treningskamper, men desse kampene har vært preget av å få spillerne i form, og ikke spill på resultat. Det har vært store rulleringer på spillerne, og lite som tyder på at vi er klare for kamp. Det blir derfor svært spennende å se hvordan vi starter, og hvordan spillet sitter i første kamp mot Domžale. Første kamp blir 28 Juli i Slovenia på Stozice Stadium 28 Juli. Dette er ikke hjemmebanen til Domžale, men med bare plass til 3100 tilskuere på deres egen bane, så har kampen blitt flyttet til Stozice Stadium. Returkampen spilles 4 August. Dette blir vår første kamp på Queen Elizabeth Olympic Park.

Legg igjen en kommentar