Oppturer og nedturer… – vi er West Ham!

God stemning på supportertur

God stemning på supportertur

Kjære medlemmer, jeg bruker landskampausen til å skrive en liten hilsen til dere alle og oppdatere litt på den seneste aktiviteten i supporterklubben. Det er vel bare å erkjenne at vi befinner oss midt i en liten sportslig nedtur som West Ham supportere.

Resultatene går ikke veien, i tillegg ser vi ser noen innkjøringsproblemer med ny stadion. Midt oppi dette er det fort gjort å henge seg opp i alt det negative, men vi skal ikke glemme at det er svært mye positivt også rundt klubben vår nå. Interessen er stor og stadion er full. Får vi inn noen gode resultater nå så tror jeg ting er snudd til herlig positivitet igjen i løpet av kort tid!

Det jobbes godt i supporterklubben. Vi har jobbet på spreng med å ferdigstille Bubbles den siste tiden. Vi er litt på overtid, men bladet går til trykk i begynnelsen av neste uke. Håper den vil ankomme postkasser rundt i Skandinavia om ca 14 dager! Jeg syns selv resultatet av bladet er meget godt og håper dere vil bli fornøyde!

Supportertur hjemme mot Boro

Supportertur hjemme mot Boro

Jeg har lyst til å skrive litt om fellesturen vi hadde forrige helg. 40 medlemmer var samlet i Stratford fra fre-man. For en fantastisk gjeng! Vi startet på fredag kveld med uformell samling med mat og drikke på Golden Grove i Stratford. Lørdag fortsatte vi med pre-match pubtreff i Stratford. Selve kampen var kanskje ikke helt topp fra West Ham, men allikevel, en forsiktig forbedring så vi. Veldig gøy var det å høre fra alle de jeg fikk snakket med etter kamp at inntrykket av vår nye stadion var veldig bra, og bedre enn forventet! Vi hadde 20 plasser bak mål på nedre del av Trevor Brooking stand. Resterende satt på Scandinavian Hammers sine sesongkort. Alle var fornøyde med plassene. På søndag hadde vi en «hop on and off» pubcrawl Bow-Victoria Park-Hackney Wick. Stemningen var helt knall og vi hadde en fin «avrunding» i hotellbaren, der nesten alle var samlet søndag kveld. Tusen takk til alle som var med å gjøre dette til en minnerik helg! Gleder meg til planlegging av ny tur!

Pub er viktig på supportertur

Pub er viktig på supportertur

Med ønsker om bedre resultater i tiden som kommer!

Erik Thoresen Dammen
Leder Scandinacian Hammers

Legg igjen en kommentar