Overgangsvinduet delvis stengt

Natt til tirsdag denne uka stengte overgangsvinduet for spillere blant annet mellom Premier League-klubber. Det vil heller ikke være mulig å hente spillere fra andre lands toppserier før nytt vindu åpner igjen i januar. 

Mange West Ham-fans er skuffet over hva som er utfallet av overgangsvinduet så langt. Kun Vladimir Coufal har kommet inn etter at hans landsmann Tomas Soucek ble signert permanent tidlig i sommer. Forøvrig virker Coufal å være en solid forsterkning basert på hans fantastiske debut-kamp mot Leicester på søndag. Det var også forventet at det skulle komme en midtstopper inn før vinduet stengte for Premier League-overganger. Ifølge ryktene var den siste som klubben forsøkte seg på Chelseas unge stoppertalent Fikayo Tomori, men her trakk spilleren seg i siste liten fra det som var en avtalt låneavtale mellom klubbene.

Det har vært sagt og skrevet mye om salget av Grady Diangana tidligere i overgangsvinduet og eierne har også uttalt at pengene fra det salget skulle reinvesteres i andre spillere. Derfor var det kanskje ekstra tungt for mange da det ikke kom noen ny midtstopper inn på overgangsvinduets siste dag. I tillegg til salget av Diangana har klubben benyttet dette overgangsvinduet til å kvitte seg med mange såkalte «squad-players» og på den måten vilnok klubbens lønnsbudsjett bli betydelig mindre krevende i tiden fremover.

Spillere som er blitt solgt eller utlånt:
Felipe Anderson – utlånt til Porto
Jack Wilshere – kontrakt terminert
Josh Cullen – solgt til Anderlecht
Grady Diangana – solgt til West Bromwich
Xande Silva – utlånt til Aris Thessaloniki (Hellas)
Albian Ajeti – solgt til Celtic
Jordan Hugill – solgt til Norwich
Jeremy Ngakia – utgående kontrakt (underskrevet for Watford)
Roberto – solgt til Real Valladolid
Winston Reid – forlenget låneavtale med Sporting Kansas City
Anthony Scully – solgt til Lincoln
Dan Kemp – utlånt til Blackpool
Olatunji Akinola – utlånt til Leyton Orient

Dersom West Ham ønsker å forsterke laget foran perioden på 2,5 måneder frem til jul må det hentes spillere fra lavere divisjoner. Vi vet imidlertid at klubben tidligere har lykkes med å hente spillere fra Championship, sist ved Jarrod Bowen i januar i år. Tidligere er også spillere som Michail Antonio (Nottingham Forest) og Aaron Cresswell (Ipswich) hentet fra det nivået.

Legg igjen en kommentar