Pellegrini ferdig

West Ham United bekreftet i går at Manuel Pellegrini har forlatt klubben med umiddelbar virkning.

Styret i West Ham med eierne David Sullivan og David Gold i spissen, takker Manuel for hans tjeneste de siste 18 månedene. Sullivan sier i en uttalelse til whufc.com: «Det er med stor skuffelse at vi har måttet ta denne avgjørelsen. Manuel er en gentleman og det har vært en virkelig glede å jobbe med noen av hans kaliber. Det har imidlertid blitt klart at det kreves en endring for å få klubben tilbake på banen i tråd med ambisjonene våre denne sesongen. Vi følte at det var nødvendig å handle nå for å gi den nye lederen så mye tid som mulig til å prøve å oppnå dette målet. ”

Flere i Scandinavian Hammers er nok enige om at tiden nå var inne for å gjøre noen drastiske grep. 1 poeng over nedrykksplass er langt i fra godt nok. Nå blir spennende å se hvem som blir Pellegrini sin erstatter…. 

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Kommentarer

  1. Jan Øygård

    Endelig en god nyhet fra WH. Denne manageren har forsuret miljøet blant supportere og spillere (?). Styret har brukt alt for lang tid før de tok avgjørelsen. Det har virket som Pelle bevisst har provosert frem denne løsningen ved sine disposisjoner. Supportere har kort hukommelse, så jeg håper at et par gode resultater kan lette på stemningen. Merker meg at noen skylder på flyttingen til nytt stadion skal være en stor årsak til motgangen. Nå må vi snart anerkjenne at dagens stadion skal være hjemmet for WH, – uansett. Ønsker dere et godt (i hvert fall bedre) Nytt År.

  2. Arne Røyrvik

    ….og kven skal overta??
    Eg har ingen favorittar,men håpar på ein som kan skapa meir entusiasme enn da me har sett i det siste.

Legg igjen en kommentar