Portrettintervju Espen Gulbrandsen

Scandinavian Hammers ønsker å presentere flest mulig av medlemmene på hjemmesiden i en serie portrettintervju.

For å sende inn ditt portrettintervju, så gå til denne siden: portrettintervju

Espen Gulbrandsen

Hva heter du? Espen Gudbrandsen
Hvor kommer du fra? Sauda
Til de som ikke vet, hvem er du? En fotball gal ung gutt på 50 opprinnelig fra Madla utenfor Stavanger. Bor i Sauda, innerst i Ryfylke, Rogaland, sammen med mine 3 barn på 8-13-14 år. Min ene sønn har forstått dette med fotball og er WH fan. (den andre er pool fan)
Jeg er også ass.trener på nivå G13, og keeper trener.
Hvorfor holder du med West Ham? Jeg var på min første fotballkamp på Stavanger Stadion da West Ham spilte mot Viking. Etter kampen var ALLE spillere på «gardenparty» hos Vikings fysio. Dette var min onkels nabo, og jeg ble invitert til dette. Fikk håndhilse på alle !!!
Hvilket øyeblikk for en liten gutt på 6 år !!! Jeg fikk også alle autografer fra den gang.
Så for meg har det vært et ENKELT valg.
Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene? Dette er ett vanskelig valg !!! Kan jeg ta med 3 spillere ???
Billy Bonds – Trevor Brooking – Paulo DiCanio
Hva er den beste West Ham-kampen du har sett? Det var i mai 2017 mot Tottenham. Ikke pga av spillet, men fordi vi slo Tottenham, og de ikke kunne vinne PL. Dessuten var vi skikkelige «underdogs» og alle tippet et kjempetap. Reiste på denne kampen sammen med mine brødre og onkel. De tippet også på «de andre». For en opplevelsesrik kveld !!!
Hvilken spiller «hater du» mest? (på andre lag enn WHU) Dette er et enkelt spørsmål.
Diego Costa !!!
Har du sett West Ham live, og evt er det noen kamp du husker spesielt godt? Min siste kamp på Upton Park.
West Ham vs Swansea. 3-1
Var da på tur med mine sønner, og fikk et minne for livet. Swansea gikk opp til 0-1 ved W. Bony. Det nærmet seg pause, og min sønn måtte på toalettet. SELVFØLGELIG scoret A.Carrol, og det ble ett utrolig liv. Min sønn som da var på do, slapp det han hadde i hendene, og kom springende opp igjen. Med «flekker» her og der, og med tårer i øynene, kom han opp på plassen sin og uttalte; «Pappa, er det jordskjelv «????? Hele stadion ristet da vi utlignet :-)
En FANTASTISK kamp og et herlig minne !
Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt? Har ALDRI likt at vi måtte flytte fra vår «borg». Vi har mistet intimiteten, og trykket. Vår nye stue syns jeg er upersonlig, og har ingen charm ! Dessuten er vi blitt BIG BUISNESS. Mange «plastikkfans» / turister.
4. plass i ligaen eller FA Cup tittel? Definitivt FA CUP
Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært? Tja ett vanskelig valg.MEN om jeg må velge må det bli Sergio Ramos, og Balde Keita
Når tror du vi vinner vårt neste trofe, og evt hvilket trofe er det? Vi «trofaste» fans tror jo vi vinner et trofe hvert år. Håpet har jeg iår også, men realistisk sett TROR jeg vi tar FA Cupen neste år.
Andre tanker du vil dele? Syns virkelig synd på West Ham ! Dessverre er vi blitt for mye Big Buisness. Dette gjenspeiler seg i umuligheten for fans å få billetter. Jeg har selv stått på venteliste for sesongkort i over 2 år nå. Er CB medlem, men dette vjelper svært lite. Billetter kan kjøpes hos andre firmaer ja, men til en vanvittig pris. IKKE BRA !!!
Dessuten har vi mistet charmen, intimiteten vi hadde ( den BESTE stadion i hele PL) Ikke mye som minner om gode gamle West Ham og østkant London på LS.
0
0

Legg igjen en kommentar