Portrettintervju Karl-Gunnar Nyborg

Scandinavian Hammers ønsker å presentere flest mulig av medlemmene på hjemmesiden i en serie portrettintervju.

For å sende inn ditt portrettintervju, så gå til denne siden: portrettintervju

Hva heter du? Karl-Gunnar Nyborg
Hvor kommer du fra? Jessheim
Til de som ikke vet, hvem er du? 31 år gammel fotballidiot fra Jessheim! Jobber i daglivarebransjen, men bruker mesteparten av fritiden min på fotball! Enten det er å spille selv (lavt nivå), lytte til podcaster, eller se kamp på tv! Er en som er veldig interessert i «fotball kuriositeter» og fakta!
Hvorfor holder du med West Ham? Er en av de som på barne og ungdomskolen «vingla» veldig mellom mange lag uten og finne en favoritt, jeg kunne gå rundt med drakter fra flere lag fra forskjellige ligaer både på fritiden og trening! Dette kommer litt av at jeg tidlig ble en «nerd» som så noe sjarmerende i de fleste! MEN etter å ha sett Paolo Di Canio herje på tv, så fikk jeg en soft spot for West Ham! Når jeg i tillegg ble kjent med engelske West Ham supportere på min første London tur så var jeg solgt! Etter det var det ingen tvil. West Ham till i die!
Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene? Paolo Di Canio uten tvil! Det han gjorde, med den arrogansen og finessen, ja jeg savner det den dag idag! Julian Dicks, Andy Carrol og Mark Noble på plassene under!
Hva er den beste West Ham-kampen du har sett? Har dessverre kun sett 2 kamper i England, hvor resultatet aldri har gått vår vei!
Så for meg er det den siste kampen på Boleyn, så den på pub, som eneste Hammer :) Magisk
Hvilken spiller «hater du» mest? (på andre lag enn WHU) Alexis Sanchez! Usikker på hvorfor, men det bare er noe ved han som jeg ikke liker!
Har du sett West Ham live, og evt er det noen kamp du husker spesielt godt? To ganger.. Husker dessverre at jeg var på Boleyn, spilte mot Palace, hadde med 3 kompiser, han ene Palace supporter! Resultatet endte vel 1-3 i Palace sitt favør, etter ett par mål av Glenn Murray. Ikke noe morro da jeg var rimelig selvsikker og cocky før match!
Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt? Jeg var for flytting, eller i allefall for endring og utvidelse! Positiv til beligenhet (vært der, men ikke på kamp), men HATER løpebanene! Har ett lite håp om at stadion kan se annerledes ut om noen år! Men er det overhodet mulig?
4. plass i ligaen eller FA Cup tittel? FA CUP TITTEL! Som mange andre, så tørster jeg etter å vinne noe! Bare det å kunne si til andre lags supportere at vi er regjerende mester, uansett cup! Åååå så deilig det hadde vært.
Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært? Alfie Mawson og Ryan Bertrand
Når tror du vi vinner vårt neste trofe, og evt hvilket trofe er det? Tror og håper vi vinner en cup innen 2022! Må gjerne være Europa League :)
Andre tanker du vil dele? Vil gjerne takke dagens ledelse for å ha blitt veldig godt tatt imot etter at jeg ble mer aktiv i Scandinavian Hammers (faktisk vært medlem i mange år allerede)
Også lover jeg å bli med på en fellestur i nærmeste fremtid og ennå flere etter det! COYI
0
0

Legg igjen en kommentar