Portrettintervju Lene Kongsvoll

Scandinavian Hammers ønsker å presentere flest mulig av medlemmene på hjemmesiden i en serie portrettintervju.

For å sende inn ditt portrettintervju, så gå til denne siden: portrettintervju

Lene Kongsvoll

Hva heter du? Lene Kongsvoll
Hvor kommer du fra? Folkestad
Til de som ikke vet, hvem er du? Lidenskapelig West Ham supporter fra Sunnmøre. Er 19 år og lærling som helsefagarbeider.
Hvorfor holder du med West Ham? For noen år siden startet jeg å se West Ham på tv sammen med min far. Jeg synes det var spennende og interessant, og etterhvert ble West Ham bare en del av meg.
Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene? Mark Noble
Hva er den beste West Ham-kampen du har sett? Siste kampen på Upton Park mot Manchester United.
Hvilken spiller «hater du» mest? (på andre lag enn WHU) Ronaldo.
Har du sett West Ham live, og evt er det noen kamp du husker spesielt godt? To ganger. Var med på kids tur sammen med familien min i 2016 og så West Ham spille mot Sunderland. I Mars 2017 så jeg West Ham spille mot Chelsea sammen med min bestevenninne.
Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt? Jeg har vært på både Boleyn ground og London stadion, og selv om det var noe helt spesielt på Boleyn ground, så var flyttingen nødvendig for at West Ham skal utvikle seg og bli bedre.
4. plass i ligaen eller FA Cup tittel? FA cup.
Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært? Lukaku og Tomkins.
Når tror du vi vinner vårt neste trofe, og evt hvilket trofe er det? Innen fem år, tror jeg.
0
0

Legg igjen en kommentar