Portrettintervju Odd Helge Rabbevåg

Scandinavian Hammers ønsker å presentere flest mulig av medlemmene på hjemmesiden i en serie portrettintervju.

For å sende inn ditt portrettintervju, så gå til denne siden: portrettintervju

Odd Helge Rabbevåg og Julian Dicks

Hva heter du? Odd Helge Rabbevåg
Hvor kommer du fra? Vigra i Giske Kommune
Til de som ikke vet, hvem er du? Jeg er 64 år, ingeniør og fotballidiot. Hobbyer er fjellvandring og foto.
Hvorfor holder du med West Ham? Har fulgt med West Ham siden ca. 70-tallet. Jeg syntes de spilte feiende flott angrepsfotball og hadde flere karismatiske spillere. Den gangen var det alle mann i angrep og noen tilbake i forsvar. Vi skorte mye mål men dessverre slapp vi som regel inn flere. Det var aldri kjedelig å følge WHU.
Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene? Det er vanskelig men vil trekke frem Frank McAvennie og Tony Cottee i tillegg til Julian Dicks og Billy Bonds
Hva er den beste West Ham-kampen du har sett? På TV er det siste kampen på UP men live er det bortekampen mot Stoke der vi hentet inn en 2-0 ledelse siste 15 minuttene og det var grisekaldt.
Hvilken spiller «hater du» mest? (på andre lag enn WHU) Ingen. Hvorfor «hate» noen en ikke kjenner? Men jeg liker ikke spillere som filmer og spesielt om det er for å få utvist en motspiller.
Har du sett West Ham live, og evt er det noen kamp du husker spesielt godt? Ja, har blitt stort sett fast inventar på fellesturene de siste årene. Og bortekampen mot Stoke er den som sitter best.
Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt? Jeg var og er for flytting. Har nå vært noen ganger på LS og synes det er veldig bra. Gi det noen år så har alle «glemt» UP.
4. plass i ligaen eller FA Cup tittel? Vanskelig men faller ned på 4. plass da jeg tror det kan gi beste utvikling av klubben.
Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært? Kompany for å styrke forsvaret. Lukaku for å hindre han i å skore mot oss.
Når tror du vi vinner vårt neste trofe, og evt hvilket trofe er det? Innen 5 år vinner vi FA-cupen om vi får inn en annen manager.
Andre tanker du vil dele? Ledelsen i supporterklubben gjør en fantastisk jobb på alle fronter, skulle jeg ønske meg noe så er det flere fellesturer og spesielt til bortekamper, det hadde vært noe det.

Legg igjen en kommentar