Portrettintervju Per Ingolf Uglem

Scandinavian Hammers ønsker å presentere flest mulig av medlemmene på hjemmesiden i en serie portrettintervju.

For å sende inn ditt portrettintervju, så gå til denne siden: portrettintervju

Per Ingolf Uglem

Hva heter du? Per Ingolf Uglem
Hvor kommer du fra? Kattem
Til de som ikke vet, hvem er du? Jeg er 60 år, lok.fører i NSB av yrke. Ble West Ham-supporter i 1965, 8 år gammel da det var bilde i Adresseavisen i Trondheim av Bobby Moore, Geoff Hurst og Martin Peters foran VM 1966 i England. Så West Ham for første gang på Wembley i Charity Shield-kampen mellom West Ham og Liverpool i august 1980. Og senere har det blitt mange turer til Upton Park (ca.35) og 2 ganger til London Stadium. Drar over for å se West Ham Brighton 20.oktober.
Hvorfor holder du med West Ham? Vanskelig å beskrive, alle mine venner holdt med «storlagene» da vi vokste opp. Jeg ville følge et annet lag, og West Ham var alltid veldig artige å se på. Fremoverrettet offensiv fotball, og mye fikse detaljer. Det ble sånn, og jeg har aldri angret!
Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene? Sir Trevor Brooking, fotballens store gentleman, fantastisk spiller som jeg hadde gleden av å møte og slå av en prat med flere ganger.
Hva er den beste West Ham-kampen du har sett? Siste kampen på Upton Park mot Manchester United var enorm, denne så jeg kun på TV. Var på Upton Park 20.september 2014 med en masse Liverpoolfans og så West Ham gruse Liverpool 3-1. Glemmer det aldri!!!
Hvilken spiller «hater du» mest? (på andre lag enn WHU) Dele Alli på Tottenham, en drittsekk av en spiller. Kjempegod, men oppførsel som en som er kastet ut av barnehagen.
Har du sett West Ham live, og evt er det noen kamp du husker spesielt godt? Som skrevet før, så har jeg sett West Ham Live nesten 40 ganger i London. West Ham -Liverpool 3-1 20.september 2014. Fantastisk stemning på Upton park.
Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt? Hadde vi noe valg? 57000 tilskuere, med mulighet for enda mere, dette er sjansen til å klatre opp blant de store. Upton Park var fantastisk, men de kampene jeg har overvært på London Stadium har også hatt veldig bra stemning. Dette blir veldig bra.
4. plass i ligaen eller FA Cup tittel? 4.plass i Ligaen gir Champions League, det er vel et par år til vi er der, men en FA-Cupfinale seier ville smakt. Går for den.
Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært? Radamel Falcao og Romelu Lukaku, da hadde vi scoret så mange mål at vi ville vært helt der oppe!!!
Når tror du vi vinner vårt neste trofe, og evt hvilket trofe er det? FA-Cup vinnere 2018!!!!!
Andre tanker du vil dele? Du kan bytte ut alt i ditt liv, bare ikke fotballaget ditt!!!!!!!!
0
0

Legg igjen en kommentar