Portrettintervju Remy Kongsvoll

Scandinavian Hammers ønsker å presentere flest mulig av medlemmene på hjemmesiden i en serie portrettintervju. For å starte det hele, har jeg startet med meg selv.

For å sende inn ditt portrettintervju, så gå til denne siden: portrettintervju

Remy Kongsvoll

Hva heter du? Remy Kongsvoll
Hvor kommer du fra? Folkestad
Til de som ikke vet, hvem er du? Mann fra sunnmøre midt i 40 års krisa. Krisa går vel mest på at jeg ønsker at West Ham vinner et trofe, snarest råd :-)
I tillegg sitter jeg i styret i Scandinavian Hammers, og er webmaster på hjemmesiden vår.
Hvorfor holder du med West Ham? Startet å holde med West Ham når jeg var rundt 15 år. Startet vel først med kule farger, men har utviklet seg til å bli en lidenskapelig West Ham fan. Det å følge West Ham gir meg mye glede, og selvsagt en del frustrasjon. Elsker atmosfæren når jeg er i London på kamp.
Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene? Har masse spillere som kunne vært favoritt. Di Canio, Dicks eller Carroll. Om jeg må velge, så er nok Di Canio min nr 1.
Hva er den beste West Ham-kampen du har sett? Siste hjemmekamp på Upton Park, selvom jeg kun så den på tv.
Hvilken spiller «hater du» mest? (på andre lag enn WHU) Ronaldo
Har du sett West Ham live, og evt er det noen kamp du husker spesielt godt? Sett West Ham flere ganger. Å slå Tottenham mai 2014 var helt spesielt. Vi vant 2-0, og dette var 3 gang vi slo Tottenham denne sesongen. ‘It happened again’ runget over banen når vi vant.
Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt? Syns det var på sin plass. Om det ikke hadde skjedd hadde vi hatt store problem med å henge med, og faren for å bli et Championship lag, eller enda lenger ned ville bare bli større og større. Digger vår nye stadion, og Stratford er et flott nabolag å være turist i.
4. plass i ligaen eller FA Cup tittel? Fa-Cup. Ønsker trofeer…
Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært? De Bruyne og Lukaku om jeg kunne trylle.
Når tror du vi vinner vårt neste trofe, og evt hvilket trofe er det? 2018. Ligacup

Legg igjen en kommentar