Portrettintervju Vibeke Haugsrud

Scandinavian Hammers ønsker å presentere flest mulig av medlemmene på hjemmesiden i en serie portrettintervju.

For å sende inn ditt portrettintervju, så gå til denne siden: portrettintervju

Vibeke Haugsrud

Hva heter du? Vibeke Haugsrud
Hvor kommer du fra? Manglerud i Oslo
Til de som ikke vet, hvem er du? Jeg er en smått anglofil jente på 49 år som er over gjennomsnittet interessert i engelsk fotball, og jeg har vært medlem i Scandinavian Hammers siden tidlig 90-tall. Driver mye med quiz, og har gitt ut tre quizbøker. And I’m West Ham till I die!
Hvorfor holder du med West Ham? Da jeg vokste opp så jeg alltid på tippekampen sammen med pappa. Han er for øvrig Millwall-fan! Jeg husker ikke å ha hatt et favorittlag da jeg var liten, men etter å ha vært på min første fotballkamp i England i februar 1989, Arsenal – West Ham på Highbury (2-1), var det ingen tvil om at West Ham var laget som hadde valgt meg. Jeg flyttet til Chadwell Heath et par måneder senere.
Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene? Julian Dicks og Paolo Di Canio! Vi kunne hatt god bruk for begge to for øyeblikket. Jeg har også alltid hatt en forkjærlighet for den trofaste sliteren Steve Potts. Av dagens spillere digger jeg en frisk Andy Carroll, Michail Antonio og Manuel Lanzini.
Hva er den beste West Ham-kampen du har sett? Det må være den siste kampen på Boleyn Ground. Hele settingen var magisk. Gutta spilte med hjertet utenpå drakta og ga oss som var der en opplevelse for livet. Det at vi slo Manchester United var ekstra deilig!
Hvilken spiller «hater du» mest? (på andre lag enn WHU) Diego Costa er en fyr det er fryktelig vanskelig å like.
Har du sett West Ham live, og evt er det noen kamp du husker spesielt godt? Jeg hadde sesongkort på legendariske Chicken Run i sesongene 1989-90 og 1990-91 og gikk ikke glipp av en eneste kamp de årene, så vidt jeg vet. Har også vært over jevnlig siden den gang, så det har blitt noen kamper. En kamp jeg aldri glemmer, i tillegg til avskjedskampen på Boleyn Ground, er semi-finalen i FA Cupen i 1991 på Villa Park! Vi tapte 4-0 for Nottingham Forest, mye takket være dommer Keith Hackett som feilaktig utviste Tony Gale og muligens kostet oss kampen. Det som imidlertid gjorde størst inntrykk, var West Hams supportere som sang «Billy Bonds’ Claret n Blue Army» kontinuerlig de siste 40 minuttene eller noe sånt. Vi hørte ikke et pip fra Forest-supporterne!
Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt? Hjertet mitt var helt i mot flyttingen, mens hjernen min var hakket mer positivt innstilt. Etter å ha vært på London Stadium et par ganger kan jeg konstatere at vi har fått en flott og fantastisk ny arena, men det hadde vært så mye bedre om vi hadde fått en flott og fantastisk ny fotballstadion. Jeg tror det kan bli bra der, men tribunene MÅ nærmere banen. Ellers er Stratford et helt ok sted, selv om savnet etter gode, gamle Upton Park og E13 alltid vil være til stede.
4. plass i ligaen eller FA Cup tittel? Jeg tar gjerne en FA Cup tittel når som helst!
Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært? Romelu Lukaku og Antoine Greizmann hadde vært greie å ha.
Når tror du vi vinner vårt neste trofe, og evt hvilket trofe er det? Vi vinner ligacupen denne sesongen :-D :-D
Andre tanker du vil dele? Som alle West Ham-supportere vet, så er det fryktelig frustrerende å holde med dette laget, men jeg ville ikke byttet det bort for alt i verden. Stolt av å holde med et tradisjonsrikt og rufsete østkantlag fra London! Jeg er også stolt av å være medlem i Scandinavian Hammers! Supporterklubben blir bare bedre og bedre, og jeg synes vi er en fin gjeng. Keep up the good work! COYI

Legg igjen en kommentar