Portrettintervju Victoria Bøsei

Scandinavian Hammers ønsker å presentere flest mulig av medlemmene på hjemmesiden i en serie portrettintervju.

For å sende inn ditt portrettintervju, så gå til denne siden: portrettintervju

Victoria Bøsei

Hva heter du? Victoria Bøsei
Hvor kommer du fra? Oslo
Til de som ikke vet, hvem er du? 21 år gammel jente som bor i Nes i Akershus, er utdannet helsefagarbeider, men går på skolen ved siden! Følger også West Ham selvfølgelig!
Hvorfor holder du med West Ham? Har fått det inn med farsmelka, men angrer ikke på det den dag i dag!
Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene? Siden jeg ikke husker de store navnene, så må jeg si Mark Noble, the only one!
Hva er den beste West Ham-kampen du har sett? Har dessverre ikke fått vært i London enda og sett en kamp, men den beste kampen må vel være avslutnings kampen på Upton Park!
Hvilken spiller «hater du» mest? (på andre lag enn WHU) Wayne Rooney, det er noe med den mannen jeg ikke liker.
Har du sett West Ham live, og evt er det noen kamp du husker spesielt godt? Har dessverre ikke fått sett West Ham live enda, men det er en av mine store drømmer!
Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt? Hadde egentlig ikke noen tanker om flytting, men det er bra med en forandring og trur det kommer til å bli bra etter hvert!
4. plass i ligaen eller FA Cup tittel? FA Cup! Sulten etter trofeer!
Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært? Kompany og hvis det går an og velge noen spillere som har spilt i klubben så må det bli Carlton Cole.
Når tror du vi vinner vårt neste trofe, og evt hvilket trofe er det? Litt vanskelig og si, men kanskje innen 2020, ligacupen!
Andre tanker du vil dele? Må si at dere i supporter klubben gjør en helt faktisk jobb, med alt sammen! Heia dere!

Legg igjen en kommentar