Pre-season – kort status

West Ham møter Werder Bremen i to kamper på to dager fredag og lørdag

West Ham befinner seg for tiden i Tyskland hvor klubben skal spille tre kamper de nærmeste dagene. Fredag og lørdag møter Noble & co Bundesligaklubben Werder Bremen og vil der få en test på hvor klubben befinner seg når det kun er to uker til Premier League starter opp. De to oppgjørene er en del av det som kalles «Betway Cup 2017» og hvor vinneren kåres sammenlagt over de to kampene. Etter de to kampene reiser troppen videre til Hamburg hvor Altona 93 står på motsatt banehalvdel tirsdag 1. august.

Etter oppholdet i Tyskland flytter troppen på seg igjen og drar til Island hvor den siste testen før ligastart spilles fredag 4. august mot Manchester City.

De to treningskampene som er spilt så langt har vært 0-0 mot «reservelaget» til Sturm Graz og 2-1 seier mot Fulham. Begge disse kampene ble spilt under treningsoppholdet i Østerrike og spesielt den første kampen bar preg av å være midt i en knallhard opptreningsperiode. Mot Fulham var det imidlertid mye positivt å ta med seg hvor blant annet Manuel Lanzini viste glimt av hvorfor han ble kåret til West Hams beste spiller forrige sesong.

Slaven Bilic har sagt at det også i de to kampene mot Werder Bremen vil bli gjort store endringer på laget underveis. Vi vil i disse kampene få se de første minuttene i West Ham-drakt for både Joe Hart, Marko Arnautovic og Javier Hernandez. Det er derfor knyttet stor spenning til oppgjørene blant annet på grunn av dette.

På skadefronten ser det i øyeblikket ut til at hverken Andy Carroll, Michail Antonio eller Cheikou Kouyate vil rekke sesongåpningen mot Manchester United 13. august. Winston Reid har vært ute siden han ble operert på tampen av forrige sesong, men han skal straks være i trening igjen og kan rekke sesongstarten.

På overgangsfronten så florerer fortsatt ryktene om mulige nye spillere inn til West Ham. Det er fortsatt en drøy måned igjen før overgangsvinduet stenger og så langt har det vært et meget bra vindu hvor klubben har fått inn fire solide forsterkninger. Siste spiller ut ser ut til å bli Ashley Fletcher som blir Middlesbrough-spiller dersom han består den medisinske testen og blir enig om sine personlige betingelser.

Legg igjen en kommentar