Program klart til fellesturen

Turprogram – fellestur 11.05 – 14.05

Scandinavian Hammers er stolte over å ha et innholdsrikt turprogram klart til sesongavslutningsturen.

 

Fredag 11.05:

Resepsjonsbaren på Moxy

18:00 – 20:00: Mingling i resepsjons/pubområdet på Moxy Hotel Stratford.

20:00: Offisiell turvelkomst på Moxy.

20:00 – utover kvelden. Vi koser oss på Moxy, kanskje vi tar en tur på The Railway Tavern, kun en kort spasertur på et par minutter fra Moxy?

Railway Tavern

Lørdag 12.05:

11:00: Stadium tour. Oppmøte utenfor stadium shopen kl 10:40. 20 min gange fra hotellet. Denne turen er det noen som tidligere har vært på tidligere og derfor kanskje vil droppe. Jeg kommer til å dra på den. Siden dette er noe som koster penger og flere har gjort det tidligere velger jeg å be de som vil delta om å booke billett selv og ta med denne på turen. Det koster £17 og er ikke inkludert i turen. Bruk gjerne link og book stadiumtur. Det er også mulig å betale når man kommer dit, uten forhåndsbooking.

Det er altså lørdag 12.05.18 kl. 11:00 dere skal booke. Merk at det er egen pris for barn og over 65.

https://stadiumtourbookings.london-stadium.com/booking/default.htm

 

1630 – 20:00: Kanalbåttur. Vi går fra hotellresepsjonen 16:30. 15 min å gå.

Fully licensed bar on board

17:00 – 18:00: Enkel barbecue mens båten ligger ved «kaia». (meld ifra om du ønsker vegetar eller pølse istedefor burger, bare svar denne mailen). Tidligere leder i Scandinavian Hammers, Gjermund Holt, intervjuer Jack Collison. Det blir også mulighet for spørsmål fra salen, samt bilder og autografer.

Scandinavian Hammers er svært stolte av at Jack Collison kommer til dette arrangementet. Vi har i samarbeid med Gjermund, tatt kontakt med Jack, som gjerne ønsket å være med på et slikt arrangement. Gjermund fikk god kontakt med Jack Collison da hans sønn Jesper trente med West Ham sitt akademi tidligere i vinter.

Jack Collison f. 02.10.88 er i dag trener for West Ham sitt U 16 lag. Han begynte sin karriere i Peterborough sin ungdoms avdeling. Ferden gikk videre til Cambridge før han kom til West Ham i 2005. Han signerte sin første profesjonelle kontrakt i 2007. Jack spilte 121 kamper for West Ham og scoret 14 mål. 2 av disse kom i playoff semi mot Cardiff i 2012. Han spilte også 90 minutter i finalen på Wembley som tok oss tilbake til Premier League. Alvorlige skadeproblemer gjorde at Jack la opp som fotballspiller i 2016. De to siste årene spilte han svært lite pga. skadene. 20.07.2017 returnerte Jack Collison til West Ham for å ta over treneransvaret for vårt U16 lag. Vi gleder oss veldig til å høre Jack Collison i prat med Gjermund Holt om oppturer og nedturer i egen karriere og om treneransvaret han har i dag!

18:00 – 20:00: «Stadium Island loop» tour med kanalbåten.

(dette arrangementet er inkludert i prisen dere har betalt for turen)

Søndag 13.05, Matchday:

10:00: Avreise fra hotellet.

11:00 – 14:00: Pre-match event på East Ham Working Mens Social Club. Dette ligger ved Upton Park. Eventet arrangeres av The West Ham Way, som enkelte av dere kanskje kjenner til. Mark Ward er host, og de har alltid en tidligere West Ham spiller som gjest (ikke annonsert enda). Vi betaler for inngang og barene er åpne for fri drikke. Dette inkluderes i inngangsbilletten. Barn er også velkomne på dette arrangementet.

 

“The ticket price includes: ·FREE Lager, Bitter and Cider (Carling, Calsberg, Toby Tetley and Strongbow), FREE soft drinks (Standard Range), NOW INCLUDING WINE & FREE coach travel to the London Stadium on a first come first served basis!!”

“Photo and autograph opportunities with Ex Players and Guests.”

Det er kontantbetaling i døra. Scandinavian Hammers har egen pris. £23. Dette betaler dere selv ved ankomst.  Barn £15.

15:00: Kick off West Ham – Everton. Etter kampen samles vi på avtalt sted og koser oss utover kvelden. (Billettene deles ut på fredag eller lørdag og er inkludert i turen)

Velkommen på tur med Scandinavian Hammers!

Med vennlig hilsen reiseleder

Erik Thoresen Dammen

Legg igjen en kommentar