Reece Burke forlater West Ham

Reece Burke har signert kontrakt med Hull City

I en alder av 21 år forlater en av klubbens egne «produkter» West Ham på permanent basis. Etter å ha vært en del av West Hams ungdomsakademi siden 2003 signerte Burke sin første profesjonelle kontrakt i 2014. Han har hele tiden slitt med å slå helt igjennom i West Ham og har kun 5 obligatoriske kamper for klubben. De tre seneste sesongene har Reece Burke vært på utlån i hhv Bradford, Wigan og Bolton. I disse klubbene har han gjort sine saker solid, men nivået har vært League One og Championship. Det virker som Championship er det rette nivået for Burke, ihvertfall på dette stadiet i karrieren og nå får han muligheten til å etablere seg der på permanent basis i Hull.

I tillegg til Hull var også Derby interessert i å knytte til seg Burke, men han hadde følelsen av å få mest tillit hos «The Tigers» og valget falt derfor på klubben med de gule- og sortstripede draktene.

Fra tiden i West Ham vil nok Reece Burke bli best husket best fra sin matchvinner-scoring i FA-cup kampen mot Shrewsbury på London Stadium 16. januar i år.

Vi ønsker sympatiske Reece Burke lykke til i Hull City og videre i karrieren.

Legg igjen en kommentar