Rydding i stallen

Sesongslutt betyr også at noen forsvinner ut dørene. Det har lenge vært ganske åpenbart at Andy Carroll med sine skadeproblem ikke ville få fornyet tillit. I tillegg til Carroll, så vil den populære keeperen Adrian forlate klubben i sommer. 

Også Samir Nasri fikk ikke fornyet tillit etter 6 kamper, men også en del skadefrustrasjon her. 

Blant de yngre spillerne vil Toni Martinez, Moses Makasi, Noha Sylvestre, Vashon Neufville og Josh Pask også forlate oss denne sommeren. 

 

Andy Carroll har hatt en lang periode i West Ham. Etter 7 sesonger er det altså slutt. Carroll har vært en populær spiller, med fantastiske kvaliteter, spesielt i luften. En hardtarbeidende spiller som alltid ga alt.

Desverre var den høyreiste mannen svært skadeforfulgt, og i tillegg til å glede svært mange med sine prestasjoner, så har han også frustrert svært mange med sine mange og lange skadeavbrekk. Hadde Andy vært uten skadene ville han garantert vært en av England sine faste på landslaget.

En annen spiller som har vært en publikumsfavoritt er Adrian. Adrian har spilt 6 sesonger i West Ham, og fikk 150 kamper for klubben. Siste sesong har han måtte sitte på benken, og fikk kun cup kamper i buret. Dette var nok ikke pga svakere prestasjoner, men at Fabianski kom inn, og storspilte fra dag 1. På tross av at han ble satt på sidelinjen har Adrian vært en fantastisk ambassadør for klubben. Alltid blid og positiv, og fansen elsker ham.

Nasri fikk 6 kamper for West Ham. Desverre en del skadet på 6 mnd kontrakten hos West Ham
3 A-kamper var alt Martinez fikk hos oss. Mange håpte nok at han skulle slå til, men nådde desverre ikke helt opp.
1
0

Legg igjen en kommentar