Scandinavian Hammers lanserer Facebook side.

Scandinavian Hammers relanserer seg på Facebook

Scandinavian Hammers har i dag lansert en Facebook side. www.facebook.com/scandinavianhammers  Dette gir supporterklubben mulighet til å kommunisere åpent med folk. Sideinformasjon og innlegg vil være offentlig og tilgjengelig for alle, men det er kun administratorer som kan publisere innlegg på en Facebook side. Hvis du «liker» siden vil man motta nyhetsoppdateringer fra siden. Samtidig som vi lanserer vår Facebook side vil vi beholde Facebook gruppen vi har i dag. Gruppen vil være lukket for medlemmer i supporterklubben, men den vil nå åpnes slik at alle kan poste nye tråder og innlegg.

Hvorfor gjør vi dette? Vi tror en Facebook side kan hjelpe oss å nå ut til flere potensielle medlemmer. Her kan vi reklamere for våre produkter, medlemsfordeler og gjøre oss synlige på en plattform veldig mange bruker aktivt daglig. Vi vil følge med i tiden. Mange liker å kommunisere på Facebook. Gjennom gruppen åpner vi opp for en diskusjonsplattform på Facebook for Scandinavian Hammers medlemmer. Vi håper det vil fungere som et supplement til forumet på nettsiden vår, ikke en erstatning. Vi vil jobbe videre med et levende forum, men vil ikke gå inn å styre eller legge føringer på hva som diskuteres hvor. Mange har sikkert merket seg at vi i en periode har forsøkt å bruke Facebook kun til å kanalisere trafikk til nettsiden. Her blir det altså en endring i Facebook gruppen. Alexander Middleton vil ha administratoransvar på Facebook.

Pr. i dag har vi en del registrerte brukere på www.scandinavianhammers.com og i Facebook gruppen som ikke er medlemmer i supporterklubben. De det gjelder vil vi kontakte med en hyggelig forespørsel om de vil bli medlem i klubben. 1. juli vil de som ikke har betalt medlemskap miste tilgang til nettside og Facebook gruppe.

Vi håper dere blir fornøyde med denne nye løsningen og vi er alltid glad for tilbakemeldinger. Bruk gjerne kommentarfeltet under denne artikkelen eller forumet til å komme med innspill.

Mvh

Styret i Scandinavian Hammers

Legg igjen en kommentar