Scandinavian Hammers med ny logo

SHlogo800

 

Etter 26 år med samme logo var tiden nå inne for at vår egen logo i Scandinavian Hammers ble fornyet. Mye har skjedd i West Ham United i sommer, og når klubben som vi alle elsker har vært gjennom en enorm fornying i år, så følte vi at vår egen identitet også måtte gå fra 1990, og inn i 2016.

 

Det er med stolthet at vi nå presenterer vår nye logo. En logo som viser hvor vi kommer fra. Vikinger fra Norge, Sverige og Danmark. En logo som assosierer oss med West Ham United, men samtidig er vårt helt unike, og lett gjenkjennelige nye emblem.

 

Historien rundt vår egen identitet inneholder ikke så mange endringer som det West Ham United har hatt siden klubben ble stiftet.

Klubben ble stiftet i 1988, og var da profilert som en Norsk klubb, men hadde ikke fått noen egen logo ennå.

Norwegian Bubbles

Medlemsbladet Norwegian Bubbles nr 7, 1989

Etter at medlemsblad nr 7 var gitt ut, var tiden kommet for å endre profilen til klubben til en skandinavisk klubb. Klubben skiftet da navn til Skandinavian Bubbles. Her ble også vår nåværende logo innført, dog i en litt annen versjon enn den vi kjenner fra siste åra.

scand hammerlogo

Medlemsblad nr 8, Skandinavian Bubbles 1990

Noen år senere hadde logoen modernisert seg og trykket i medlemsbladet ble bedre og bedre. Det ble også produsert opp egne produkter med Scandinavian Hammers logo på.

Logo på genser

Logo på genser 1995

Logo 1990-2016

Logo 1990-2016

 

Etter hvert kom også medlemsbladet i farger, og logoen var da retusjert, og endret gradvis til slik vi kjenner den siste åra. Denne logoen har altså følgt oss hele perioden 1990-2016, 26 år.

 

 

 

SH - jubileumslogo 20 år

 

 

Det er likevel et unntak. 2008 hadde klubben 20 års jubileum, og det ble utlyst en konkurranse blant medlemmene for å få laget en egen jubileumslogo. Denne konkurransen vant Arild Østbø, og hans fremragende logo ble brukt i medlemsbladet denne sesongen. Logoen vart også brukt på egne Scandinavian Hammers skjerf som ble solgt samme sesong.

 

 

 

Og nå var altså tidspunktet endelig komt, ny logo er publisert, og vi håper at den faller i smak blant alle medlemmene vi har i Scandinavian Hammers.

 

Scandinavian Hammers sin nye logo

Scandinavian Hammers sin nye logo

Legg igjen en kommentar