Scandinavian Hammers på Twitter!

Vi har som overskriften tilsier, endelig beveget oss inn på Twitter. Der finner du oss som Scandinavian Hammers med brukernavn @ScandHammers.

Som mange har fått med seg så ble det i fjor opprettet en offisiell Facebook side for Scandinavian Hammers – www.facebook.com/scandinavianhammers. Denne tjener som formål å linke til nyhetssaker og artikler som blir publisert på våre nettsider – www.scandinavianhammers.com. En form for inngangsportal til Scandinavian Hammers.

Som i et ledd med stadig å utvikle supporterklubben er det nå besluttet fra styret at vi også skal ha vår egen Twitter konto. Dette kan også sees på som et strategisk grep for å bli mer synlige for omverden og kanskje viktigst av alt, klubben i vårt hjerte, West Ham United. Scandinavian Hammers må «opp i ringa» som vår leder Erik så fint sa det på forumet.

Tanken med Twitterkontoen er å være mer aktiv enn Facebook siden med mer variert innhold. Vi vil også her linke til saker på nettsiden vår, men ønsker også å dele bilder o.l fra våre medlemmer som f.eks er på kamp osv. Dette er som alle andre nye ting vi begir oss ut på, noe som må gå seg til over tid.

Vi håper alle våre medlemmer som er på twitter ønsker å følge oss!

#ScandinavianHammers

Egen tråd opprettes angående temaet på forumet for våre medlemmer.

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar