Sebastien Haller solgt til Ajax

West Ham har idag offisielt meddelt at Sebastien Haller er solgt til Ajax. Dermed ble det kun en og en halv sesong i Øst-London på Haller etter overgangen fra Eintracht Frankfurt.

Haller fikk totalt 50 kamper og 14 scoringer for West Ham (alle turneringer inkludert) og høydepunktet vi sitter igjen med er utvilsomt det fantastiske brassesparket hans mot Crystal Palace i desember.

West Ham 1 Crystal Palace 1: Watch Sebastian Haller's incredible overhead kick as Benteke heads in before seeing red

Ifølge ryktene vil West Ham motta i overkant av 20 mill pund for spissen som ble kjøpt for 45 millioner pund.

Det er ventet at klubben vil signere en ny spiss i løpet av januar og ryktene er naturlig nok mange. Vi er selvsagt veldig spente på hvem som kommer inn, men i mellomtiden må vi krysse fingrene for at Michail Antonio holder seg skadefri.

Kommentarer

 1. Jan Terje Christensen

  Haller var lat og jobbet aldri for klubben.
  Utroligt at han fikk så mange kamper.
  Godt å bli kvitt ham.
  Nå må de bare droppe tanken med å hente Joshua King.
  Han vil aldri tilføre West Ham noen som helst av forsterkelse.
  Bruka pengene på å beholda Declan Rice e mye bedre.

 2. Remy Kongsvoll

  Er delte meninger om hvor lat Haller var. På statistikker så jobbet han mer i press enn f.eks Rice og Soucek. I tillegg er han en god avslutter og fysisk sterk. Men passet ikke inn i vår spillestil. Han bør helst spille i formasjoner med 2 på topp. Antonio er er en spiller som passer i 4-5-1. Dette pga at han er ekstremt mye flinkere å hente ballen lavere på banen. Driblesterk, og kjapp. Men er få spillere som er svært gode på topp i 4-5-1, så utfordringen er å finne en erstatter. Vi ser jo av de vi har hatt siste åra, så har det miste mislykkes. Carroll var en sånn spiller, men skadet hele tiden.

Legg igjen en kommentar