Seier i siste pre-season kamp

West Ham slo idag det franske toppserielaget Angers 1-0 i den siste treningskampen før alvoret tar til neste søndag.

Kampen ble spilt i Østerrike og West Ham stilte et meget sterkt lag fra start. Lukasz Fabianski sto i mål mens forsvarsfireren besto av Fredericks, Balbuena, Ogbonna og Cresswell. Det virker ganske åpent hvem som vil vokte målet til West Ham i seriepremieren og Fabianski fikk ikke vist seg altfor mye frem idag. Ellers var det gledelig å se Cresswell tilbake og med et pent innlegg fikk han assist på kampens eneste mål, som forøvrig ble satt inn av Chicharito.

Mark Noble og Jack Wilshere startet i de to sentrale midtbaneposisjonene. Det var meningen at Wilshere skulle spille samtlige 90 minutter, men han er visstnok ikke helt fysisk rustet til det ennå og ble tatt av banen etter en drøy time for å redusere faren for unødvendig skade på slutten av oppgjøret. Lenger frem startet Michail Antonio, Felipe Anderson, Marko Arnautovic og nevnte Javier «Chicharito» Hernandez. I første omgang ble det vist en del småpent spill og Arnautovic tok gjerne turen tilbake til midtbanen for å motta ball og spre den videre til sine medspillere. Det ble imidlertid med den ene scoringen til Chicharito da han fikk kastet seg frem på innlegget fra Cresswell og styrte ballen i mål via stolpen.

I andre omgang ble det mange bytter og kvaliteten ble redusert. Det er likevel positivt å ta med seg en seier mot sterk motstand. Likevel må spillet flere hakk opp om det skal bli poeng mot Liverpool om en drøy uke. Spillerne vil helt sikkert se mye friskere ut om en uke da det var lite overskudd i beina under dagens kamp som forøvrig foregikk på den siste dagen av West Hams treningsleir i Østerrike.

Det har blitt mange seire i oppkjøringskampene og det er selvsagt positivt å ta med seg. Det blir spennende å se hvilke 11 som Pellegrini sender utpå Anfield neste søndag. Før den tid kan det bli flere endringer i spillertroppen ettersom nytt av året er at «deadline day» er allerede 9. august, altså før ligaåpningen. Ettersom West Ham allerede har vært veldig aktive på overgangsfronten allerede er det imidlertid ikke ventet mange kjøp eller salg den siste uka.

 

Legg igjen en kommentar