Sesongavslutningstur 11.05-14.05(oppdatert 03.01.18)

Scandinavian Hammers er veldig fornøyde med å kunne annonsere at det blir fellestur i forbindelse med sesongens siste kamp. Den 13.05 tar vi imot Everton på London Stadium. Les mer for oppdatering på hotell.

Styret i supporterklubben er stolte over at vi nå, gjennom nettverksbygging og jevnlig kontakt med representanter i klubben, har fått bekreftet 50 billetter til sesongens siste kamp. Dette gir oss mulighet til å kunne i god tid planlegge et program som vi er sikre på at kommer til å bli en fin ramme for en fellestur. Det er åpnet opp for påmelding til denne turen etter et «førstemann til mølla» prinsipp. Gå inn på webshop for påmelding. Priser og turprogram vil komme så snart vi har fått jobbet litt videre med dette. Vi gleder oss til ny fellestur med Scandinavian Hammers!

 

03.01.18:

Vi ønsker at deltagerne nå selv går inn å booker rom på Moxy Stratford. Dere kan bruke vår fastprisavtale via denne linken. Fint om alle sikrer seg rom raskt!:

Hotellavtale

Dere kan også selvsagt sjekke om det er mulig å oppnå en gunstigere pris utenom fastprisavtalen, evt. bruke andre bookingsider, men det er ønskelig at deltagerne på fellesturen benytter Moxy slik at vi er samlet.

Er det noen som reiser alene og vil dele rom så oppfordrer vi til å forespørre på forumet i egen tråd og oppfordrer de som dette er aktuelt for å gå inn å sjekke på forumet. Dere kan jo også bruke Facebook-gruppen til dette. Vi legger ut deltagerliste på forumet i løpet av dagen.

Ved spørsmål om hotell kan erik@scandinavianhammers.com kontaktes.

 

Mvh

Styret

Scandinavian Hammers

Kommentarer

 1. Jan Tore Henriksen

  Da gleder Milla og jeg oss til gjensyn med verdens beste klubb og supportere. Meldt oss på i dag via web shop… 18-12- 17…
  COYFI. ?

 2. Vegard Lillebø

  Gleda mej sjukt! Kun flybillett som gjenstår :)

 3. Søren Dahlberg

  Jeg glæder mig fantastisk meget. Min første tur med SH :-)

 4. Kristen Fagerli

  Gleder meg veldig. Har vært West Ham-fan siden 1966. Endelig skal jeg få oppleve en kamp live:)

 5. turid ellefmo fagerli

  Hei, bare et spørsmål!
  Betyr det at alle må sørge for å bestille fly og transport til hotellet selv?

  Turid

 6. Erik Thoresen Dammen

  Jeg håper å ha et program klart når vi nærmer oss midten av mars!

Legg igjen en kommentar