Sesongkort på London stadium 2020/21

West Ham United har gjennomgått fornyelsesprosessen for sesongkortet 2020/21 og har 3 alternativer for fornying av sesongkort.

Klubben har uttalt at den vil fortsette å følge nøye med på regjeringens og Premier League- sine retningslinjer rundt tilbakekomsten av supportere til kamper og forbli fleksible i forhold til hva som er en stadig skiftende situasjon. Klubben har gjennomgått tilbakemeldinger etter konstruktive innledende diskusjoner med representanter fra en rekke forskjellige fangrupper og FSA.

Det er 3 alternativer for fornying av sesongkort:

Alternativ 1 – Forny sesongkortet nå for å automatisk være med på loddtrekning til kamper med sosial distansering på plass. For kamper man ikke blir plukket ut til vil man få returnert pengene til sin klubbkonto.

Alternativ 2 – Forny nå og overfør sesongkortet ditt til en venn eller familiemedlem for hele eller deler av sesongen.

Alternativ 3 – Sikre ditt sete for kamper der det åpnes for minst 70% av vår tilskuerkapasitet. Man betaler da 30% av sesongkortets kostnad. Man vil ikke kunne være med i trekning om billetter og sesongkortet kan først brukes når det åpnes for 70% av London Stadiums tilskuerkapasitet. Når og hvis det åpnes for dette kan man betale for det som det er igjen av sesongen hvis dette er mer en 30 %(det som allerede er betalt). Hvis det ikke åpnes for mer enn 70% av tilskuerkapasitet går innskuddet til fratrekk på sesongkortet 2021/22

Scandinavian Hammers har valgt å gå for alternativ nr. 3. Det vil altså først bli mulig benytte våre sesongkort når vi når 70% eller mer av tilskuerkapasiteten vår. I den usikre tiden vi går inn i tror vi dette er den mest fornuftige løsningen for vår supporterklubb. Beslutningen er tatt i samråd med eierne av sesongkortene.

Kommentarer

  1. Henning Weider

    Dette var en svært fornuftig avgjørelse.

  2. Egil Knudsen

    Tror jeg og gjør det med mine kort. Tror ikke det blir tilskuere i den sesongen. Forøvrig ser det ut som de spiller bedre uten tilskuere.

Legg igjen en kommentar