Sesongoppkjøringen er igang

Manager Manuel Pellegrini har tatt med seg sin nye stab og spillerstallen til Sveits

Bilderesultat for whufc switzerland

Denne uka var de aller fleste av West Hams spillere tilbake på treningsfeltet og klare for å ta fatt på en tøff pre-season periode. Klubbens nye manager Manuel Pellegrini har fått på plass sin nye stab og alle er på plass på treningsfeltet fra dag 1.

De første signalene fra treningsleiren i Sveits er at det er mange og tøffe økter spillerne er igjennom. Som et eksempel ble det torsdag gjennomført hele tre økter. Dette lover bra da spillernes fysiske form var noe av det som ble brukt mot Slaven Bilic og hans team forrige sesong.

De spillerne som har spilt VM-fotball er naturlig nok ikke på plass ennå, men både Javier Hernandez (Chicharito), Cheikhou Kouyate og Lukasz Fabianski vil være å finne blant lagkameratene i West Ham om noen uker. I tillegg vil forrige sesongs beste Hammer, Marko Arnautovic, være på plass fra neste uke.

Pellegrini har tatt med unggutter som Reece Oxford, Martin Samuelsen, Nathan Holland, Markus Browne og Sead Haksabanovic til Sveits. For disse vil det utvilsomt være avgjørende å vise seg frem i forhold til om de vil bli satset på i West Ham-trøya kommende sesong eller om de vil gå på utlån til en annen klubb. Det er i tillegg gledelig å se at spillere som slet med skader på tampen av sist sesong som Winston Reid, Sam Byram, Pedro Obiang og Michail Antonio er i full trening igjen. Det samme er Robert Snodgrass som er tilbake fra sitt låneopphold i Aston Villa.

De to nysigneringene Issa Diop og Ryan Fredericks er også på plass og bruker tiden til å bli kjent med nye lagkamerater i tillegg til å bygge seg opp til en lang Premier League-sesong.

Under oppholdet i Sveits skal det også spilles en treningskamp. Dette skjer søndag 8. juli mot den sveitsiske klubben FC Winterthur. Når spillerne etterhvert er tilbake i England vil det i juli spilles treningskamper mot hhv Wycombe Wanderers (14. juli), Preston North End (21. juli), Aston Villa (25. juli), Ipswich (28. juli) og Billericay Town (31. juli). Alle disse kampene vil spilles på bortebane da London Stadium ikke er klargjort for fotball midt på sommeren.

Samtidig som sesongoppkjøringen er i full gang er det mange rykter om nye spillere inn på London Stadium. De siste dagers heteste rykte er at Jack Wilshere er svært nære en overgang til West Ham. Wilsheres kontrakt med Arsenal løp ut 1. juli og etter samtaler med Arsenals nye manager ble det klart at Jack, som forøvrig spilte i West Ham i ungdomsårene, er klar for nye utfordringer. Selvom mange mener de har hørt om Jack Wilshere i mange år er han fremdeles ikke mer enn 26 år og vil kunne ha mange gode år igjen på toppnivå. Argumentene som blir brukt mot at West Ham skal bruke penger på å hente Wilshere går på hans skadehistorikk. De siste sesongene har han imidlertid spilt mye førstelagsfotball (både på lån i Bournemouth og i Arsenal). Vi har tro på at Jack Wilshere vil bli en solid forsterkning på West Hams midtbane dersom overgangen går i orden.

Bilderesultat for jack wilshere

Legg igjen en kommentar