SHOTY 2019/2020

Sesongen var vår åttende i Premier League etter opprykket i 2011/2012. Vi gikk tøft ut offentlig før sesongstart og snakket om europacup plass var målet. Realiteten ble noe helt annet. Pellegrini skulle gi oss enkel vei opp i toppen, og brukte enorme 71 mill pund i overganger før sesongen. Haller og Anderson ble våre klart dyreste kjøp noensinne. Til tross for overgangssummene vi betalte for dei, så gikk ikke veien som det skulle, og Pellegrini forlot skuta 28 desember 2019. David Moyes fikk i oppdrag å redde oss, nok en gang. Og det klarte han heldigvis, etter en god avslutning på sesongen.  

Declan Rice soleklar vinner

SHOTY er for oss skandinaver en viktig kåring, hvor vi kårer vår beste mann gjennom sesongen. Under årets største utmerkelse var kanskje dei store navna favoritter før sesongstart, men hverken Anderson, Haller, Lanzini, Roberto eller Ajeti fikk en eneste stemme i kåringen. 

Det var kun 3 spillere som fikk mer enn 10 poeng i avstemmingen. 

1 plass: Declan Rice (103 poeng)

2. plass : Michail Antonio (54 poeng)

3. plass : Angelo Ogbonna (51 poeng)

Det er med stor glede at Declan Rice vinner årets spiller. Han har hatt 2 vanvittige sesonger, med årets sesong som et helt klart høydepunkt så langt.

 

Gutten som vokste opp i London startet karrieren i Chelsea som 7 åring. I 2014 ble han fristilt fra Chelsea, da dei ikke så videre fremtid for ham der. West Ham ble hans vei videre, og det har virkelig gått veien. Proffkontrakt i 2015, og førstelagsdebut i 2017, før det tok helt av.

I august 2018 forlot han Irland som sitt landslag, og sa han ville spille for England.

 

Dette har så langt resultert i 7 landskamper for England.

Han har nå 99 kamper for West Ham, og er antydet som vår neste kaptein.

Vi gleder oss veldig til fortsettelsen, og får bare håpe at han holder hodet kaldt, og har tålmodighet til å løfte West Ham videre.

Declan har kontrakt hos oss til 2024, men er et svært populært navn i overgangsmarkedet. Vi får bare håpe at han velger å holde seg i klubben, og om han gjør det, så er nok dette vår neste Mark Noble.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar