Shrewsbury – West Ham 0-0

En svært kjedelig og sjansefattig kamp endte 0-0, etter svært få sjanser til begge lag. Håper omkampen blir bedre.

 

Kommentarer

 1. Willy Kalsås

  Er det berre på PC det er feil eller manglar vi eit par spelarar (Cullen og Martinez) ?

  • Remy Kongsvoll

   haha, nei slik går det når data hentes fra en server, og enkelte spillere ikke er satt opp korrekt i databasen. Da kommer dei ikke med desverre….

   Uansett så er jeg mer skuffet over prestasjon til hele laget enn at ikke alle kom med på børsen… Ufattelig trist å se hvor lite midtbanen klarer å få til. Her må Ayew, Obiang, Kouyate, Cullen, Masuaku virkelig spør seg selv hva de ønsker å levere. Selv om Cullen kanskje var den minst dårlige, så er absolutt ingen istand til å spille oss fremover til farlige sjanser, og det med 2 divisjoner imellom. Dette er svært skuffende. Forsvaret holdt bra tett bak, så det var forholdsvis lite di andre klarte også, men vi gir ikke Chicha noe som helst å jobbe på. Vet ikke hva som skjer med han heller… Syns han plasserer seg dårlig, og virker tung i kroppen. Faller utrolig lett, og dramatisk…

 2. Willy Kalsås

  Enig Remy. Kjempejobb med nettsida så det gjer ingenting.?⚒ Når det gjeld Chica så speler vi vel slik at han ikkje kjem til sin rett. Men han er heilt ubehjelpelig med kontante forsvarar i ryggen.

Legg igjen en kommentar