Status West Hams spillertropp

Etter en høst med store skadeproblemer hos West Ham gir vi en status på hvilke spillere som er tilgjengelig for manager Manuel Pellegrini når vi går inn i en periode med mange Premier League-kamper frem mot jul.

Kaptein Mark Noble fikk rødt kort i bortekampen mot Leicester siste helgen i oktober. Etter å ha sonet karantene i ligakampene mot Burnley og Huddersfield, samt cupkampen mot Tottenham, er Mr West Ham nå spilleklar igjen fra førstkommende helg.

Bilderesultat for Mark Noble

Robert Snodgrass har pådratt seg fem gule kort og må stå over mot Manchester City på lørdag. Han er imidlertid tilbake igjen neste helg da West Ham møter Newcastle på bortebane.

Andy Carroll skadet ankelen i sesongoppkjøringen i sommer og har vært ute frem til nå. Han spilte en omgang i treningskampen mot Brentford forrige uke og er kampklar nå. Det er absolutt muligheter for at Big Andy er i troppen til kampen mot Manchester City førstkommende lørdag.

Jack Wilshere spilte de første fire ligakampene som endte med fire strake tap for West Ham, men skadet seg på trening etter det og måtte gjennomgå en liten operasjon. Wilshere er nå tilbake i trening med førstelaget og vil sikkert være revansjesugen når han igjen får sjansen på førstelaget. Han er neppe klar førstkommende helg, men det er nok ikke lang tid før han er på banen igjen i claret&blue.

Bilderesultat for Andy Carroll Jack Wilshere

Spillere med langtidsskader som ikke er klare før et godt stykke utpå nyåret er Andrey Yarmolenko, Manuel Lanzini, Carlos Sanchez og Winston Reid. Det er den siste uka blitt lagt ut noen klipp av Lanzini løpende på treningsfeltet. Det er selvsagt svært gode nyheter for alle med hjerte i West Ham, men samtidig vet vi at Lanzini trener seg opp etter en alvorlig kneskade og det medisinske apparatet vil ikke ta noen sjanser på å slippe han på banen for tidlig. At vi vil få se den lille argentineren i West Ham-drakt før sesongen er slutt er likevel tilstede.

Bilderesultat for Manuel Lanzini

Den siste spilleren som er meldt på skadelista denne uka er Ryan Fredericks. Den hurtige høyrebacken som kom fra Fulham før denne sesongen pådro seg en skade på det ene leggbeinet da han erstattet Pablo Zabaleta mot slutten av oppgjøret mot Huddersfield forrige helg og han vil ikke være tilbake i spill før i januar. Synd for den lovende høyrebacken, men heldigvis har Zabaleta storspilt denne høsten og forhåpentligvis holder han seg skadefri fremover.

Det er altså flere sentrale spillere ute med langtidsskader, men gledelig at Carroll og Wilshere kanskje er tilbake allerede denne uka.

Legg igjen en kommentar