Stuart Pearce tilbake i West Hams trenerstab

Under David Moyes’ forrige periode som West Ham-manager for to år siden var Stuart Pearce en av hans nærmeste støttespillere i trenerapparatet. Det er ingen stor hemmelighet at Moyes ønsket å ha med seg Pearce også denne gangen, men etter at han kritiserte ledelsen i klubben for måten Moyes ble behandlet sist gikk ihvertfall ryktene på at Pearce ikke var ønsket på lønningslisten til Sullivan & co denne gang. Det er derfor ekstra gledelig at den tidligere solide venstrebacken nå har «skværet opp» med ledelsen og fra pre-season som startet idag er med i trenerapparatet sammen med Kevin Nolan og Paul Nevin.

Som spiller var Stuart Pearce en fryktet venstreback som fikk hele 78 landskamper for England. Den lengste perioden hadde han i Nottingham Forest hvor han spilte mer enn 400 kamper. Han var også innom Wealdstone, Coventry, Newcastle, West Ham og Manchester City. Som West Ham-spiller i perioden 1999 – 2001 fikk han med seg 42 kamper og 2 scoringer.

Etter at Pearce la opp som spiller har han vært manager for Manchester City og Nottingham Forest, samt for England U-21. 

Vi ønsker selvsagt Stuart «Psycho» Pearce velkommen tilbake til Øst-London og håper han vil bringe suksess til klubben vi er så glade i.

Legg igjen en kommentar