Supportertur 25.10-27.10

 

Programmet for turen begynner å bli klart!

Scandinavian Hammers har fått 50 billetter til kampen West Ham Utd – Sheffield Utd 26.10 kl. 15:00 og inviterer til felles supportertur. Påmelding til turen er nå åpen via vår nettbutikk. 

Fredag

18:00 – Vi møtes på The Railway Tavern. Offisiell åpning av turen kl. 20:00 med informasjon fra reiseleder. Mat ca. 20:15. 

Lørdag

11:00 – Felles prematch oppvarming. Her kommer vi tilbake til hvor vi møtes. Vil sjekke ut noen alternativer først. 

15:00 – Kick off West Ham United – Sheffield United. 

17:00 – Felles postmatch. Vi samles etter kampen for å diskutere opplevelsen og ha det hyggelig sammen utover kvelden. Kommer også her tilbake til sted

Søndag: 

11.00 – Omvisning på London stadium med keeperkjempen Phil Parkes. Med 344 kamper for West Ham i perioden 1979 – 1990 på Phil Parkes kunne sies å være en ekte West Ham legende! Phil viser oss rundt på stadion og stiller opp på bilder og for autografer. Vi går sammen fra Moxy 10:30. 

Leder i Scandinavian Hammers, Erik Dammen stiller som reiseleder. Inkludert i prisen for turen er reiseleder fra supporterklubben, kampbillett samlet med reisefølget og mat på felles samlingssted på fredag og omvisning på London Stadium med selveste Phil Parks. 

Vi ønsker at våre turdeltagere benytter vårt samarbeidshotell Moxy i Stratford. Dette da det er sosialt og hyggelig å bo samlet. Link under kan brukes for vår fastprisavtale. 

https://bit.ly/SHMoxy

Påmelding til turen: https://www.westhamunited.no/produkt/supportertur-25-27-10/

Velkommen til supportertur med Scandinavian Hammers!

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Are Nakling
    Are Nakling

    Superbra😊Vi kommer to personer fra Mo i Rana🎉👏

Legg igjen en kommentar