Svak generalprøve

En turbulent uke ble avsluttet med en svak kamp av West Hams førstelag mot Bournemouth.

Det mye omtalte salget av Grady Diangana til West Bromwich hadde preget nyhetsbildet for West Ham frem til lørdag ettermiddag og mange var spente på hvordan denne saken eventuelt ville påvirke det som skjedde utpå banen.

Kampen hadde fått betegnelsen «Betway Cup Final» der det tradisjonen tro kun er to lag som deltar siste helgen før ligastart. Denne gang var Bournemouth, som rykket ned fra Premier League for en drøy måned siden, gjester på London Stadium.

Hos West Ham var noen nøkkelspillere fraværende på grunn av landslagsspill. Dette var Lukasz Fabianski, Darren Randolph, Declan Rice, Andrey Yarmolenko og Tomas Soucek.

Bortelaget tok raskt ledelsen 2-0 etter passivt forsvarsspill fra West Ham, men Jarrod Bowen scoret to raske mål på slutten av første omgang slik at det sto uavgjort halvveis. I andre omgang var imidlertid forsvarsspillet til West Ham enda svakere enn i første omgang og Bournemouth fikk gå opp i en 5-2 ledelse slik at kampen i realiteten var avgjort tidlig. En fin scoring av Felipe Anderson pyntet litt på resultatet, men alt i alt en meget svak kamp fra The Hammers. Selvom forsvarsspillet var svakt var også keeperspillet til David Martin under enhver kritikk og basert på det vi så i denne kampen får vi krysse fingrene for at ikke Fabianski og Randolph blir skadet samtidig kommende sesong.

Manuel Lanzini måtte forlate banen i første omgang med skade. Forhåpentligvis er det ingen alvorlig skade argentineren har pådratt seg. Josh Cullen erstattet Lanzini og sto for målgivende pasninger til begge Bowens mål. 

Vi håper en svak generalprøve kan gi en god premiere. Ligastarten er allerede førstkommende lørdag da Newcastle er gjester på London Stadium.

Legg igjen en kommentar