To uker til seriestart – status på spilleroverganger

Det er nå to uker til West Ham møter Newcastle i første seriekamp. Mange hadde sikkert forventet større aktivitet på overgangsmarkedet enn det vi har sett så langt, men det er fremdeles god tid før overgangsvinduet stenger kvelden 31. august.

Torsdag denne uka ble det klart at keeperen Alphonse Areola er signert fra Paris SG. Areola imponerte på lån i Fulham forrige sesong og West Ham har signert en avtale om lån hele neste sesong med opsjon på kjøp. Det blir spennende å se om Areola klarer å overta førstekeeperplassen fra Fabianski allerede den kommende sesongen.  Areola er 28 år, han har 3 landskamper for Frankrike i tillegg til mange kamper for aldersbestemte landslag. At han er en meget god keeper er det ingen tvil om.

Foreløpig har det ikke blitt signert noen flere profilerte spillere enn Areola, men det er fortsatt forventninger om at det vil komme flere spillere de neste ukene. Foruten Areola er det blitt signert noen unge spillere for fremtiden og en av dem er Armstrong Okoflex som kom fra Celtic. Okoflex er bare 19 år og scoret blant annet ett mål i 6-2 seieren mot nettopp Celtic sist helg.

Spillere som har forlatt West Ham så langt i sommer er Felipe Anderson som har gått tilbake til italienske Lazio, mens Fabian Balbuena var ute av kontrakt og ser ut til å fortsette karrieren i Dynamo Moskva.

Felipe Anderson: Lazio agree deal to re-sign winger from West Ham |  Football News | Sky Sports

Legg igjen en kommentar