Tomas Soucek er Hammer

West Ham inngikk i januar en låneavtale med Slavia Praha for den tsjekkiske midtbanespilleren Tomas Soucek med opsjon på kjøp dersom West Ham berget plassen i Premier League. Nå som plassen er sikret foran neste sesong er avtalen gjort permanent og Soucek har underskrevet en kontrakt med West Ham som gjelder til 2024. Det er ikke oppgitt noen offisiell overgangssum, men ryktene tilsier at West Ham betaler 15 millioner pund nå i tillegg til 4 millioner pund som var kostnaden i låneperioden fra januar til sesongslutt.

Soucek har vært en av West Hams aller viktigste spillere i sesongavslutningen og han har fra sin midtbaneposisjon scoret tre meget viktig mål i kampen om å redde plassen i Premier League. 25-åringen er en av spillerne i Premier League som løper aller mest i løpet av kampene og han har et klokt fotballhode i form av å lese spillet og posisjonere seg i avgjørende situasjoner. Den sympatiske tsjekkeren har også vist at han er meget sterk i hodespillet og to av hans tre scoringer i West Ham-trøya har kommet på headinger. Til den prisen som det anslås at overgangen innebærer har West Ham utvilsomt gjort en god handel.

Scandinavian Hammers ønsker selvsagt Tomas Soucek varmt velkommen til West Ham og ønsker han all mulig lykke de kommende sesongene i claret & blue.

Legg igjen en kommentar