Trenerteamet er klart

Bilderesultat for Stuart Pearce & Alan Irvine Bilderesultat for Stuart Pearce & Alan Irvine Bilderesultat for billy mckinlay

David Moyes har fått på plass sitt trenerteam

Som kjent har David Moyes den siste uka jobbet med å få inn Stuart Pearce som en av sine assistenter i West Hams støtteapparat. Dette er nå klart og det er med stor spenning vi venter på at «Psycho» skal bidra på treningsfeltet samt i og rundt kamp.

I tillegg til Pearce har Moyes også klart å få med seg Alan Irvine som han kjenner godt fra tidligere. De to jobbet godt sammen både da Moyes var manager i Preston og Everton. Irvine var sist assistent under Alex Neal i Norwich.

Som en tredje ressurs i trenerapparatet er det ventet at Billy McKinlay blir presentert i løpet av et par dager. McKinlay er idag en del av et midlertidig manager-team i Sunderland. Også han har jobbet med Moyes tidligere, både i Real Sociedad og Sunderland.

Det er et rutinert støtteapparat David Moyes nå har fått på plass. Vi håper de vil lykkes med å få West Ham oppover tabellen utover vinteren.

Legg igjen en kommentar