Treningskamp mot Preston

West Ham møtte i ettermiddag Championship klubben Preston North End til oppkjøringskamp på deres hjemmebane Deepdale.

Bortelaget fikk en fin åpning på kampen og tok ledelsen allerede etter syv minutter. Mark Noble slo et raskt frispark og plutselig sto Marko Arnautovic helt alene med Prestons keeper. Der gjorde han ingen feil og stillingen var 0-1. Hjemmelaget utlignet fem minutter før pause, men rett før pausesignalet gikk var Arnautovic frempå igjen. Yarmolenko gjorde et fint forarbeid på høyresiden og med to mann i ryggen ristet Arnautovic seg fri og avsluttet i lengste hjørne. En klassescoring av østerrikeren.

Etter at West Ham var det beste laget i første omgang tok hjemmelaget mer over i andre omgang og et kvarter før slutt utlignet de til 2-2 som også ble sluttresultater. Alt i alt var det greit med uavgjort utfra spill og sjanser.

Det ble mange bytter utover i andre omgang slik at flere spillere fikk prøve seg. De mest positive hos West Ham i tillegg til nevnte Arnautovic var ifølge referatene Jack Wilshere (spilte kun første omgang), Ryan Fredericks og Andry Yarmolenko. Declan Rice var også positiv,  men svak involvering ved Prestons andre scoring trekker ned.

Neste pre-season kamp er førstkommende onsdag borte mot Aston Villa.