West Ham – Chelsea 3-2

Chelsea startet med mye pasningsspill, og vi lå baktungt. Var jevnt lenge, men når Chelsea gikk opp i føringen var det nok mange som mistet troen. Lanzini ville det annerledes når han utlignet på en straffe, og balanse. Men Chelsea slo tilbake igjen etter hårreisende forsvar rett før pause. Etter dette tok Moyes ut Johnson, og satte inn Masuaku. Dette fungerte bedre, og i 2 omgang slo vi tilbake igjen til 2-2 etter et flott mål av Bowen. Vi hadde en kjempesjanse til som Bowen satte utenfor, men når kong Arthur overrasket alle med et overraskende skudd helt oppe i vinkelen, så var vi plutselig i føringen. Det vart lange minutter på slutten, men Chelsea klarte aldri å true oss etter dette, og en fantastisk seier til West Ham.