West Ham hentet to spillere fra Championship

Etter at overgangsvinduet mellom klubber i Premier League (og spillere fra andre land) stengte 5. oktober har det vært mulig å hente spillere fra lavere divisjoner i England frem til fredag 16. oktober.

West Ham har vært blant de klubbene hvor det har vært mest rykter knyttet til spillere fra Championship og heldigvis endte det med to nysigneringer på klubben. Den første som signerte var Craig Dawson som kommer fra Watford. Foreløpig er det tegnet en låneavtale for Dawson, men avtalen kan bli permanent når sesongen er over. Craig Dawson er midtstopper, 30 år gammel og spilte flere sesonger i West Bromwich før han gikk til Watford i 2019. Han har u-landskamper for England og representerte Storbritannia under sommer-OL i London 2012.

Craig Dawson: West Ham is obviously a massive club | West Ham United

Selv om det er i forsvaret West Ham har hatt størst behov for forsterkninger så var det en offensiv overgang som fikk størst oppmerksomhet. En av Championships beste spillere, Said Benrahma, ble hentet fra Brentford på overgangsvinduets siste dag. Benrahma er en utrolig spennende spiller og han var sammen med sin lagkamerat fra Brentford, Ollie Watkins, den mest ettertraktede spilleren i Championship. Watkins endte som kjent i Aston Villa og scoret hat-trick i siste ligarunde mot Liverpool. Som spillertype er Said Benrahma teknisk, hurtig, målfarlig og han vil nok bli å se i en offensiv kantrolle når han spiller seg inn på laget. Han er 25 år og landslagsspiller for Algerie. Benrahma er hentet på lån ut sesongen, men med en avtale om å gjøre overgangen permanent ved sesongslutt. Han blir klubbens nye nummer 9.

Scandinavian Hammers ønsker de to nye spillerne velkommen til West Ham og masse lykke til med karrieren i Øst-London.

Legg igjen en kommentar