West Ham i Spania

Førstkommende helg spilles 5. runde av FA-cupen og ettersom West Ham er utslått av den cupen er det spillefri for Pellegrinis tropp.

For å få avveksling fra hverdagen og bedre temperatur å trene under reiste West Hams førstelagstropp til spanske Marbella denne uka. Manuel Pellegrini har poengtert at dette langtfra er noen ferie og at treningene vil bli brukt godt til å legge et godt grunnlag for resten av sesongen. De rapportene som hittil er kommet fra treningsoppholdet tyder på en spillergruppe med god stemning.

Neste kamp seriekamp er kveldskamp på London Stadium fredag 22. februar mot Fulham. Til den kampen kan skadesituasjonen se betydelig lysere ut enn hva den har gjort på en god stund. Ifølge rapportene er både Samir Nasri, Manuel Lanzini og Fabian Balbuena i trening og alle tre kan være i spillertroppen om en ukes tid. Selvom alle disse har vært savnet og vil bli ønsket velkommen tilbake på banen i West Ham-drakt så knytter det seg spesielt stor spenning til hva Lanzini kan få til ettersom han har vært ute med kneskade og ennå ikke spilt en eneste kamp denne sesongen.

God helg til alle West Ham-fans der ute!

Legg igjen en kommentar