West Ham + Umbro = Sant

West Ham United har bekreftet en ny langsiktig forlengelse med Umbro som gjør at de vil forbli klubbens offisielle draktleverandør i de kommende år. Umbro vil fortsette å produsere alle offisielle West Ham-draktsett, for både mennene og kvinnenes første lag samt alle akademiets aldersbestemte lag. Umbro vil også fortsette å produsere og levere treningsprodukter og fritidsklær for spillere og supportere.

West Ham United har hatt et mangeårig forhold til Umbro, etter å ha produsert klubbens første replika-sett noensinne for supportere å kjøpe i løpet av 1960-tallet. Mer nylig, de siste fem årene, har de to partene hatt et vellykket partnerskap med mange høydepunkter, inkludert den minneverdige Farewell Boleyn-trøya i 2016 og det første settet som ble brukt når vi flyttet til London Stadium samme år.
I år, når vi feirer vårt 125-årsjubileum, vil Umbro igjen gi klubben skreddersydde drakter som hyller historien vår.

West Ham United Chief Commercial Officer Karim Virani sa: «Den forbedrede avtalen representerer klubbens fortsatte kommersielle styrke utenfor banen, som til syvende og sist er til fordel for det som skjer på banen. Den nye avtalen plasserer den blant de største innen fotball i dette landet.

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar