West Ham vinner mot Domzale i 3 runde

West Ham tok ledelsen etter et tidlig mål. Allerede etter 7 minutt kom Valencia fint frem på venstre siden. Valencia driblet seg forbi et par gule spillere før han fikk lagt tilbake til Byram. Byram skjøt et enkelt skudd mot mål, hvor Kouyate tok den mellom beina, og forlenget skuddet med hælen og i mål.

West Ham styrte spillet fra start, og samspill med trioen på midten (Noble, Kouyate, Nordtveit) og sidene fungerte bra. Det vart ikke de helt store sjansene før vi gikk opp til 2-0 etter 24 minutt. Nok engang Kouyate som scorte. Denne gangen var det Antonio som rakk en feilpasning fra Carroll til Noble før den gikk ut over sidelinja. Slo flott inn i midten hvor Carroll headet ned til dagens måltyv, Kouyate. Kouyate kunne satt inn hattrick før pause, da han og Antonio stormet fremover på en kontring etter corner til Domzale. Antonio førte ballen, men når han var inne i feltet, og slo pasningen til Kouyate, så kom en Domzale spiller til og klarerte.

West Ham var nærmere 3-0 til pause enn Domzale var en redusering.

2 omgang startet svært rolig, det var ikke før midt i omgangen at det kom noen sjanser. Domzale fikk først en sjanse, deretter hadde vi et par. Den største var Valencia som kom alene mot keeper, men et sleivskudd ødela den sjansen. Domzale var fullt på høyde med West Ham helt til 80 minutt. Da spilte Noble Feghouli gjennom med en helt utrolig pasning. Feghouli avsluttet sikkert til 3-0.

Obiang, Quina og Fletcher kom alle inn før slutt, og byttet med Kouyate, Feghouli og Carroll.

West Ham vant 4-2 sammenlagt, og er med dette videre til 4 runde i Europa League.

 

Kommentarer

  1. Kjetil V. Tveito

    Heisann!

    Morsomt å kunne se hvordan vi rangerer spillere i forhold til snittet. Jeg er enig i de fleste over, men stusser på at det er så mange som rater Enner så lavt, og faktisk lavere enn Carroll! Det er lett å sitte igjen med inntrykket fra missen alene med keeper, men alt i alt mener jeg han hadde en meget bra kamp igår (7’er fra meg). Ellers fantastisk å se hvilken styrke Feghouli vil bli for oss fremover. Konstant på løp, og når vi får våre mest kreative spillere tilbake igjen, vil dette kunne true de fleste motstandere i sesongen som kommer. Koyate og Nordtveit var også meget solide, i tillegg til at Reece O gjorde et godt inntrykk der bak. Det lover godt at flere begynner å komme i form, men vi MÅ ha en del forsterkninger på plass ganske kjapt.

    • Remy Kongsvoll

      Carroll hadde en kamp hvor han viste veldig lite igjen i går. Valencia gjorde en god jobb igår, og var tydelig bedre enn på lenge. Hadde nok mer enn den ene missen, da en del pasninger var svake. Uansett godt levert, og rating syns jeg gir et godt bilde av prestasjonene, men enig i at Valencia burde hatt noen tiendeler høyere i snitt..

Legg igjen en kommentar