Winston Reid – snart tilbake

Det er med glede vi kan meddele at Winston Reid snart kan være tilbake i midtforsvaret til West Ham. 

Reid har slitt med skade i halvannen sesong og ikke kunnet spille førstelagsfotball i denne perioden. Han var tilbake i trening til sommerens pre-season, men fikk et tilbakefall som gjorde at de første månedene av høstsesongen også gikk tapt. Etter å ha spilt en times tid for U23-laget for et par uker siden var han sist fredag tilbake som kaptein for New Zealand i deres privatlandskamp mot Irland. Winston spilte første omgang av den kampen og deretter reiste han tilbake til London for å fortsette å trene med West Ham. Det presiseres at det ikke er noen ny skade som er forklaringen på hans retur fra landskampoppdraget.

Det er selvsagt usikkerhet rundt hvilket nivå vi kan forvente at Reid er tilbake til etter det lange skadefraværet. Han har rukket å bli 31 år og er inne i sin 10. sesong i West Ham-trøya. På sitt beste er den tidligere Midtjylland-spilleren, som forøvrig har U-landskamper for Danmark, en klassestopper. Han har tidligere hatt en tendens til å storspille mot gode lag og han har totalt 166 kamper og 6 mål for West Ham. Vi kommer aldri til å glemme scoringen hans på Boleyn Ground 10. mai 2016 da han headet West Ham i ledelsen 3-2 mot Manchester United og hvor han ble historisk ved å score tidenes siste mål på den fantastiske stadion som hadde eksistert i 112 år. 

Vi ønsker Winston Reid lykke til med sitt come-back og  kanskje kan han bidra til at det blir færre baklengsmål for West Ham resten av sesongen.

0
0

Legg igjen en kommentar